Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Με μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (1/8/2017)


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩN στη Δυτική Ελλάδα της Τρίτης 1 Αυγούστου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές ναρκωτικών στην Πάτρα - Κατασχέθηκαν περισσότερα από 50 γραμμάρια ηρωίνης και 50 γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 30 και 36 ετών, καθώς και μια 31χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, εντόπισαν τους δυο αλλοδαπούς και σε έλεγχο που τους ενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :
Τέσσερις νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ισάριθμα γραμμάρια κάνναβης,
Το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ και
Δυο κινητά τηλέφωνα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 36χρονου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν 57  γραμμάρια ηρωίνης, σε δυο συσκευασίες, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.340 ευρώ, τα οποία ο 36χρονος κατείχε μαζί με την 31χρονη σύζυγο του.
Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 30χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν 53 γραμμάρια κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 45, 52 και 54 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα.




ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν 12,9 γραμμάρια κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, με μίγμα καπνού-κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 
Σύλληψη ημεδαπού για  κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 40χρονος ημεδαπός διότι έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 64 ναρκωτικά δισκία. 


Σύλληψη ενός ημεδαπού για παράβαση του Νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγγελόκαστρο Αγρινίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σύμφωνα με καταγγελία, παρείχε δηλητηριασμένη τροφή σε σκύλο ημεδαπού, με αποτέλεσμα το θάνατό του.