Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Σήμερα η κηδεία του κορυφαίου χάφ της Α.Ε. Μεσολογγίου Βασίλη Καλύβα

Σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου στο Μεσολόγγι θα γίνει η κηδεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Μεσολογγίου, Βασίλη Καλύβα.

Ο Βασίλης Καλύβας άφησε χθες, σε ηλικία 49 ετών, την τελευταια του πνοή από παθολογικά αίτια στο σπίτι και το ακούσμα της είδησης σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στους ποδοσφαιρόφιλους.

Ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας παραμονές Χριστουγένννων του 1991 σταμάτησε "βίαια" την καριέρα του κορυφαίου, ίσως, μεσοεπιθετικού που ανέδειξε το τοπικό ποδόσφαιρο την τελευταια 25ετία. Επιστρέφοντας στο σπίτι του με το "παπάκι" του έπεσε σε χαντάκι όπου και βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα σοβαρά τραυματισμένος. Άντεξε, όμως στην συνεχεια δεν μπόρεσε να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως αναφέραμε, εκτιμούμε ότι ο Βασίλης Καλύβας αποτέλεσε τον καλύτερο "σύγχρονο" μεσοεπιθετικό της Α.Ε. Μεσολογγίου. Δεν θα ξεχάσουμε την επιθετική ενέργεια στο γήπεδο του Ταύρου, όπου η ΑΕΜ αντιμετώπισε τον Θρίαμβο για το πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής, όταν με τον αείμνηστο Στάθη Τζάντζο κάνοντας το "1-2" από το κέντρο του γηπέδου πέρασαν τους αντιπάλους και τον τερματοφύλακα και οι δυο τους "μπήκαν" με την μπάλα στο τέρμα, σημειώνοντας ένα, απίστευτης ομορφιάς, γκολ.