Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η Σοφία Σακοράφα στο Μεσολόγγι για τα βιόρευστα

Την Πέμπτη 2/10 και την Παρασκευή 3/10 θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα. Η κ. Σοφία Σακοράφα είναι μέλος της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μιας ισχυρότατης Επιτροπής από περίπου 40 Ευρωβουλευτές που εξετάζει την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε κάθε χώρα.

Η κ. Σακοράφα θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι προσκεκλημένη από την Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα , τον Δήμαρχο Μεσολογγίου και φορείς της πόλης μας, με αφορμή την αναφορά που πρόκειται να κατατεθεί στην Επιτροπή Αναφορών για το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται αυτή τη στιγμή στο Εθνικό μας Πάρκο, με την κατασκευή των τεσσάρων μονάδων καύσης 6.500 τόνων βιορευστών ετησίως εντός αυτού.

​Η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής θα πραγματοποιήσει έναν κύκλο συναντήσεων και συζητήσεων με φορείς και πολίτες. Σκοπός είναι, μέσα από την άμεση επαφή με τον τόπο και τους πολίτες, να διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη άποψη για το πρόβλημα και με τον τρόπο αυτό να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή υπεράσπιση της αναφοράς μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Την Πέμπτη, 2/10 και ώρα 8.30 το απόγευμα, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό κέντροοργανώνεται ανοικτή δημόσια εκδήλωση, με στόχο την πλήρη ενημέρωση των δημοτών της πόλης για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σοβαρό αυτό πρόβλημα. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί παρουσία της ανεξάρτητης Ευρωβουλευτού και των συνεργατών της.