Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Το δυστύχημα στο Μεσολόγγι κυριαρχεί στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (19/12/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ, για παράβαση του Δασικού Κώδικα.


Θανατηφόρο Τροχαίο Ατύχημα

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το απόγευμα στην Επαρχιακή Οδό Μεσολογγίου – Τουρλίδας, όπου ένας 30χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε έναν 40χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που βρίσκονταν στο πρανές της οδού, ενώ στη συνέχεια ο 30χρονος κατέπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα.


Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκε θανάσιμα ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ ο 40χρονος αλλοδαπός είχε τραυματιστεί σοβαρά και αφού διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στο Π.Γ.Ν. Πατρών, απεβίωσε χθες αργά το βράδυ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για παραβίαση υγειονομικών διατάξεων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2,2 γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή ελαιοκάρπου και παράνομη διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στα Λινάρια Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 34 ετών, οι οποίοι είχαν αφαιρέσει καρπό ελιάς, από ελαιοστάσιο ημεδαπού.

Οι δράστες συνελήφθησαν μέσα σε ελαιοτριβείο, στο οποίο είχαν μεταφέρει τον κλεμμένο ελαιοκαρπό για να παράγουν ελαιόλαδο, ενώ σε ορεινή δασική περιοχή στο Λιβαδάκι Αρκαδίας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν γεωργικά μηχανήματα που είχαν αφαιρέσει από το ελαιοστάσιο

Από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών προέκυψε ότι συλληφθέντες είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι από τις 14-12-2017 το βράδυ μέχρι και τις 15-12-2017 το πρωί αφαίρεσαν (300) λίτρα πετρέλαιο από δεξαμενή δημοτικού σχολείου.