Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Έσβησε στη ΜΕΘ του Ρίου ο 40χρονος ψαράς που παρασύρθηκε χθες από ΙΧ στο Μεσολόγγι. Μακραίνει η λίστα των θυμάτων από τροχαία στο δρόμο της Τουρλίδας

Την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας άφησε πριν από λίγη ώρα και ο 40χρονος που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα, στο μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε στο δρόμο της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι.

Ο 40χρονος ψάρευε από το δρόμο της Τουρλίδας και παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ, που στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα τον πνιγμό του οδηγού του, Κωνσταντίνου Αγγ. Πασιόπουλου.

Έτσι με τον χειρότερο τρόπο γράφεται ο επίλογος της τραγωδίας που διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία.

Το τροχαίο σημειώθηκε σε έναν δρόμο που κατά γενική ομολογία αποτελεί ένα μοναδικό φυσικό αξιοθέατο, που όμως τα τελευταία χρόνια τείνει να μετατραπεί σε "καρμανιόλα", εξαιτίας:

  1. Της οδικής συμπεριφοράς οδηγών ΙΧ και δικύκλων
  2. Της συνήθειας πολλών να ψαρεύουν στις άκρες του δρόμου
  3. Της ανεξέλεγκτης στάθμευσης
  4. Της απουσίας επαρκούς φωτισμού και προστατευτικών μπαρών.

Έτσι αρκεί να τονιστεί ότι την τελευταία δεκαετία μετράμε έξι νεκρούς σε τροχαία που σημειώθηκαν κατά μήκος της, 5χλμ, διαδρομής..., ενώ οι εκτροπές ΙΧ στη θάλασσα με τραυματισμούς επιβαινόντων είναι πάρα πολλές.