Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Κοσμικό γεγονός η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου


Με κάθε επισημότητα και με μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου 2018, η κοπή της Βασιλόπιτας του Ραδιοφωνικού Σταθμού Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στο Ραδιομέγαρο.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν, με απόδοση εορταστικών βυζαντινών ύμνων και τραγουδιών, οι χορωδίες του Συλλόγου Ιεροψαλτών «Αρχιδιάκονος Άνθιμος» και του Δημοτικού Ωδείου Μεσολογγίου, υπό τη διεύθυνση των Γιάννη Δακαλάκη και Σπύρου Χολέβα, δίνοντας εορταστικό τόνο. Στην κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους, οι ευχές για τη νέα χρονιά κυριάρχησαν και παράλληλα τιμήθηκαν οι παραγωγοί  εκπομπών του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου που συνεχίζουν να μεταδίδονται, με συνέχεια και συνέπεια, την τελευταία 25ετία.



Η  Μαρία Ιωαννίδη «κέρδισε» το φλουρί της βασιλόπιτας του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου 
δεξιά της, η δικηγόρος και ΓΓ του συλλόγου «Φίλοι του Ραδιοφώνου», Παναγιώτα Αμούργη




Η αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά με τις κυρίες Ασημίνα Σαλαμούρα και Δήμητρα Φυτοπούλου

Ο επιχειρηματίας και ιδρυτικό μέλος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου Δημήτρης Ξηρός για ακόμη μια φορά παρών σε εκδήλωση του συλλόγου
Την εκδήλωση εκτός των άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, o πανοσιολογιότατος π. Επιφάνιος Καραγεώργος, ως εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ο Γ.Γ. του υπ. Παιδείας, Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, οι δήμαρχοι Μεσολογγίου και Θέρμου, Νίκος Καραπάνος και Σπύρος Κωνσταντάρας, ο διοικητής του Γ.Ν. Μεσολογγίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, οι πρώην δήμαρχοι Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και Γιάννης Αναγνωστόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Χριστίνα Σταρακά, Γιάννης Λύτρας και Νίκος Μπαλαμπάνης, οι αντιδήμαρχοι Μεσολογγίου Σπύρος Καρβέλης και Γιώργος Καραπαπάς, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεσολογγίου, Τάσος Σκαρμούτσος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστος Παΐσιος, ο πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Αριστογιάννης Γαρμπής, ως εκπρόσωπος του ιδρύματος, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, Επαμεινώνδας Λύρος, ο περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, Κώστας Κούστας, ο δημοτικός σύμβουλος, Ντίνος Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, Κώστας Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Κέντρου Λόγου και Τέχνης Διέξοδος, Νίκος Κορδόσης, ο πρόεδρος του Ομίλου Παραδοσιακής Φορεσιάς και Οπλισμού «Ο Λιάρος», Νίκος Βλαχόπουλος καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής μας.
Την εκδήλωση εκτός των άλλων τίμησαν με την παρουσία τους