Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Με "άρωμα" ανακοινώσεων Τσίπρα για ζητήματα του Μεσολογγίου η Βασιλόπιτα του συνδυασμού "Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ"

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκαψαν χθες μέλη και φίλοι του συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο σε μια εκδήλωση που η συμμετοχή του κόσμου κρίνεται ικανοποιητική από τους διοργανωτές της.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Παπαδόπουλος δίνοντας τόνισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια που ξεκίνησε ο συνδυασμός, το 2014 και εν όψει του προγραμματισμένου τον επόμενο μήνα Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αναφέρθηκε σε πέντε (5) κρίσιμα ζητήματα: την αυτονόμηση του ΤΕΙ, την αποσύνδεση – αυτονόμηση του Νοσοκομείου, την οδική σύνδεση Πλατυγιάλι – Ιόνια Οδός και των συνδετήριων οδών με το Μεσολόγγι, το θαλάσσιο μέτωπο και την μαρίνα Μεσολογγίου, καθώς και την παραγωγική ανασυγκρότηση του Καλλικρατικού Δήμου.





Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αγαθάγγελος Κότσαλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Ηλία κ. Μιχάλης Μπάλας, οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Δ.Κ. Μεσολογγίου κκ Ανδρέας Σπανός και Σπύρος Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Βασίλης Μπαρμπετάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Σπύρος Πλάγκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας κ. Ανδρέας Τσαπικούνης, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Καλαντζής, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΜ κ. Σπύρος Σταματάτος, ο Τελώνης Μεσολογγίου κ. Νότης Γεωργούσης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Μεσολογγίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Άρης Τριβλής, κοινωνικοί φορείς και επιχειρηματίες της πόλης, καθώς και το σύνολο σχεδόν της Γραμματείας και των στελεχών της αυτοδιοικητικής κίνησης «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους τους επαγγελματίες του Δήμου για τις σημαντικές προσφορές που διέθεσαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς και τη διεύθυνση της επιχείρησης Marina Sunset (κ. Δημήτρη Βασιλείου) για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Υποσχόμαστε την επόμενη φορά να είμαστε ακόμη καλύτεροι, καθότι ο χώρος αποδείχθηκε αρκετά μικρός για την “υποδοχή” που μας επιφύλαξαν οι συνδημότες μας και για τον λόγο αυτό τους εκφράζουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας». Αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού για την εκδήλωση.