Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Οι καλύτεροι εκτυπωτές για το γραφείο ή την επιχείρησή σας

Επιδιώκετε να εξοπλίσετε το γραφείο ή την επιχείρησή σας με έναν αξιόπιστο εκτυπωτή, που θα αυξήσει θεαματικά την παραγωγικότητά σας και θα μειώσει τον χρόνο που ξοδεύετε στις εκτυπώσεις.

Οι ειδικοί του websupplies.gr προτείνουν τους 10 καλύτερους εκτυπωτές για το γραφείο ή την επιχείρηση προκειμένου να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Οικονομικοί εκτυπωτές για το γραφείο ή τη μικρή επιχείρηση

Αξιόπιστος και ενεργειακά αποδοτικός, ο εκτυπωτής HP Officejet 6230 συνιστά μια οικονομική λύση για τις ανάγκες του γραφείου ή της μικρής επιχείρησής σας. Προσφέρει χαμηλό κόστος ανά σελίδα και αποδίδει έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας.




Με αθόρυβη λειτουργία και laser τεχνολογία, οι εργασίες σας θα παράγονται με απόλυτη άνεση! Ο εκτυπωτής  Lexmark CS310DN είναι ιδανικός για τη μικρή επιχείρηση καθώς πραγματοποιεί εκτύπωση διπλής όψης αυτόματα και εκτυπώνει με ταχύτητα έως 23 σελίδων το λεπτό.

Εξοικονομήστε χρήματα με τον εκτυπωτή Inkjet HP Officejet Pro 8210! Δημιουργεί έγχρωμα και ασπρόμαυρα έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας με το κόστος της εκτύπωσης στο μισό για τη μικρή σας επιχείρηση!

Ιδανικός για τις ανάγκες του γραφείου, ο εκτυπωτής Lexmark MS317DN ξεχωρίζει για την ευχρηστία του, την ταχύτητα και την οικονομία που προσφέρει. Η συσκευή εκτυπώνει αυτόματα τις δύο όψεις κάθε σελίδας και παράγει έγγραφα με ταχύτητα 33 σελίδων το λεπτό.

Με τον γρήγορο και εύχρηστο εκτυπωτή Samsung Laser SL-M2625D μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας καθώς εκτυπώνει με ταχύτητα 26 σελίδων το λεπτό, χάρη στον επεξεργαστή 600 MHz και τη μνήμη 128 MB.

Εκτυπώστε ασύρματα έως και 28 σελίδες το λεπτό με τον εκτυπωτή Samsung Xpress M2835DW. Μπορείτε να «γλιτώσετε» κόπο και χρόνο χάρη στη λειτουργία αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης.

Κατάλληλος για μικρές επιχειρήσεις, ο αξιόπιστος και οικονομικός εκτυπωτής Xerox Phaser 3260V_DNI παρέχει εκτυπώσεις υψηλής ευκρίνειας με ταχύτητα 28 σελίδες ανά λεπτό.

Περιορίστε το κόστος των εκτυπώσεων στην επιχείρησή σας με τον εκτυπωτή Officejet Pro 8218 της HP. Η συσκευή εκτυπώνει έγχρωμα έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας και σας βοηθάει να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας χάρη στην ποικιλία επιλογών φορητής εκτύπωσης.

Αυξήστε την ταχύτητα στις εκτυπώσεις του γραφείου ή της επιχείρησής σας με τον HP Mono Laserjet Pro M203dw. Ο εκτυπωτής προσφέρει λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης και εκτυπώνει με ευκολία τις εργασίες σας και από φορητές σας συσκευές.

Με τον εκτυπωτή Lexmark CS417DN laser τεχνολογίας είστε σε θέση να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας! Η εκτυπωτική συσκευή προσφέρει τη δυνατότητα δικτύωσης, εκτύπωσης διπλής όψης και μπορεί να παράγει έγγραφα με ταχύτητα 30 σελίδων το λεπτό.