Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ο Αιτωλοακαρνάνας Υφ. Άμυνας Δ. Βίτσας παραδέχεται μέσω Γ. Βαρεμένου το "λουκέτο" στο 2/39Σ.Ε. !!!



«Το θέμα των οικονομικών επιπτώσεων που θα υπάρξουν για την πόλη του Μεσολογγίου από τη σχεδιαζόμενη κατάργηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, έθεσε στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, αφού επανέλαβε ότι το μέτρο είναι γενικό για όλη τη χώρα και για όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων, εκτίμησε ότι οι ενδεχόμενες επιπτώσεις θα ισοσκελιστούν ή και θα υπερκεραστούν διότι, όπως έκανε γνωστό, στον χώρο του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων πρόκειται να δημιουργηθεί συνεδριακό κέντρο και πολεμικό μουσείο.
Σε κάθε περίπτωση, ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι είναι ανοικτός σε διάλογο για το θέμα αυτό και ο Γιώργος Βαρεμένος δεσμεύθηκε να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες ώστε ο διάλογος αυτός να υπάρξει και να είναι παραγωγικός.»

Τα παραπάνω αναφέρονται σε δελτίο τύπου του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργου Βαρεμένου σχετικά με το επικείμενο «λουκέτο» στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου (σ.σ. 2/39 Σ.Ε.), τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν και την ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις ερωτήσεις (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΏ) που κατέθεσαν στη Βουλή οι συνάδελφοι του κ. Βαρεμένου, κ.κ. Καραγκούνης, Κωνσταντόπουλος και Σαλμάς.