Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Οι Ιωάννα Καλημέρη και ο Αθανάσιος Βαλλής νέοι αντιδήμαρχοι Θέρμου


Αλλαγή σκυτάλης  στους αντιδημάρχους  του Δήμου Θέρμου  έγινε σήμερα 01-03-2018  με την αντικατάσταση  των κ.κ. Κωνσταντίνου Κότσαλου και Παναγιώτη Καλογερή .
Αντιδήμαρχοι ανέλαβαν  ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος του δήμου κ. Αθανάσιος Βαλλής  και η ως τώρα γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Ιωάννα Καλημέρη .





Η παράδοση και παραλαβή έγινε  σε θερμό κλίμα ενότητας  και συνεργασίας,  κάτι που τόνισε ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ήδη από σήμερα οι νέοι αντιδήμαρχοι ανέλαβαν τα καθήκοντα τους και ενημερώνονται  για όλα  τα θέματα της αρμοδιότητάς τους  από τους προκατόχους τους .  
«Η ενότητα και η συνεργασία  στην παράταξη  του συνδυασμού της πλειοψηφίας   αποδεικνύεται  από   την πρόοδο του δημοτικού έργου ,  που ευθυγραμμίζεται  με τις απαιτήσεις των πολιτών  για συνεργασία  δημάρχου και δημοτικών συμβούλων, αφήνοντας στο παρελθόν   τις ελάχιστες παρωχημένες  αντιλήψεις  πολιτικής μονιμότητας σε θέσεις ευθύνης». Σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού του δημάρχου Θέρμου.