Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Διαδοχικές συναντήσεις στο Μεσολόγγι με Χριστίνα Σταρακά και Νίκο Καραπάνο ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας


Διαδοχικές συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά και τον δήμαρχο Μεσολογγίου, Νίκο Καραπάνο είχε στο Μεσολόγγι, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.
Κατά τις συναντήσεις που παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα που είχαν τέθηκε στον κ. Στεφανόπουλο η αναγκαιότητα εντατικοποίησης των αστυνομικών ελέγχων ιδιαίτερα για την πάταξη της παραβατικότητας από συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού.
Σε δήλωση της η κυρία Σταρακά μετά το τέλος της συνάντησης τόνισε: «Συνεχίζουμε την συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία, με επίγνωση του πόσο καίρια είναι η συμβολή της στην ποιότητα ζωής των πολιτών. Η μείωση της εγκληματικότητας και η προάσπιση της ασφάλειας στις πόλεις, την ύπαιθρο και τους δρόμους απαιτεί την συνεργασία και την συνδρομή όλων μας».



Ενώ ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος ανέφερε: «Έγινε ενημέρωση για την ραγδαία αύξηση της παραβατικότητας μελών της κοινότητας των ΡΟΜΑ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ειδικά δε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Επίσης υπενθυμίσαμε πρωτοβουλίες που ελήφθησαν παλαιότερα ζητώντας και πάλι τη λήψη πρόσθετων μέτρων αστυνόμευσης καθώς το πρόβλημα που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία, έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, μετά μάλιστα τα επεισόδια των τελευταίων ημερών
Τον   Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στις συναντήσεις του στο Μεσολόγγι συνόδευαν,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Τσούρας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Αιτωλίας, Ανδρέας Τσαπικούνης.