Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος και σύμβουλος εκλογικής στρατηγικής Βασίλης Φεύγας στη λίστα της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία


Ο επικοινωνιολόγος και σύμβουλος εκλογικής στρατηγικής Βασίλης Φεύγας, αναμένεται, να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα, που θα συγκροτήσουν την εκλογική λίστα της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία.
Μια υποψηφιότητα που σε συνάρτηση και με άλλες που θα υπάρξουν είναι βέβαιο ότι θα δώσουν δυναμική στη ΝΔ και ταυτόχρονα θα προκαλέσουν ανακατατάξεις στο «γαλάζιο» στρατόπεδο. 




Η εφημερίδα "Παραπολιτικά" για την υποψηφιότητα του Βασίλη Φεύγα
Παράλληλα η υποψηφιότητα του κ. Φεύγα μπορεί να θεωρηθεί και «προάγγελος» άκρως θετικού αποτελέσματος για το κόμμα, καθώς ο ίδιος ως πολιτικός αναλυτής στο πρόσφατο παρελθόν είχε προβλέψει μια σειρά, από πολιτικά γεγονότα. Εκλογή Μακρόν και Τραμπ, καθώς και το Brexit, στηριζόμενος στη μελέτη ποιοτικών στοιχείων από δημοσκοπήσεις.
Δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου, αλλά και της καλά πληροφορημένης για τα τεκταινόμενα στη ΝΔ, ιστοσελίδα agrinionews.gr. ήδη έχουν αναφερθεί στην υποψηφιότητα του κ. Φεύγα με θετικά σχόλια.
Ο Βασίλης Φεύγας μεγάλωσε στο Αγρίνιο, έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας.
Αποτελεί στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2003, όταν ο σημερινός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε τα πρώτα βήματα του στην πολιτική σκηνή της χώρας.
Η πολιτική του ενασχόληση ξεκίνησε από την ΟΝΝΕΔ Αγρινίου στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και συνεχίστηκε με τις σπουδές του ως μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ και στη συνέχεια ως μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 1993 συμμετείχε στο Γραφείο Επικοινωνίας και Πολιτικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Με την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ξεκίνησε να εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο πλευρό του σημερινού αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη, αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία σε ζητήματα που άπτονται της Ευρωπαϊκής Πολιτικής.
Ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας έχει συμβουλέψει δεκάδες πρόσωπα και οργανισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχε την ευθύνη για την επικοινωνία σε ζητήματα Εκπαίδευσης, Νεολαίας και Καινοτομίας.
Είναι τακτικός αρθρογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και οι απόψεις του φιλοξενούνται τακτικά σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τον τελευταίο χρόνο στο πλαίσιο της Πολιτικής Ακαδημίας της Νέας Δημοκρατίας, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 1500 στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα, σε ζητήματα στρατηγικής και επικοινωνίας ώστε να μεταφερθεί το μήνυμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αποτελεσματικότερο τρόπο στην κοινωνία.