Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Λάμπρος Κοντομήτσος: Έτσι οραματίζομαι το ρόλο και τη λειτουργία της ΔΗΜΤΟ Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας


Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας, Λάμπρος Κοντομήτσος,  ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής 13 Μαΐου σε γραπτή του δήλωση, με κύριους αποδέκτες τα μέλη της οργάνωσης τονίζει:
«Κατερχόμενος ως υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, στις εσωκομματικές εκλογές την 13 Μαΐου 2018, αισθάνομαι την ανάγκη να επιβεβαιώσω:

  • Τη συναίνεση μου με τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες της μεγάλης παράταξης της ΝΔ 
  • Την ευθυγράμμιση και συμπόρευση μου με το όραμα του Προέδρου μας Κ. Μητσοτάκη για την ανάταξη της χώρας μας 
  • Την ανάγκη για ανανέωση του πολιτικού στελεχιακού δυναμικού του κόμματος με νέα, άφθαρτα στελέχη που διαπνέονται κι εμφορούνται από "φρέσκες ιδέες" και έχουν να παρουσιάσουν ιδιαίτερη πολιτική δυναμική 


  • Τη συστράτευση όλων των μελών μας, παλαιών και νέων για να οδηγήσουμε την παράταξη στην αυτοδύναμη εκλογική νίκη....δεν περισσεύει κάνεις 
  • Την ανάγκη διαύλων και καλών αγωγών επικοινωνίας του Πολιτικού Λόγου της ΝΔ... μεταξύ της κοινωνίας, των τοπικών/νομαρχιακών επιτροπών με την κεντρική οργάνωση του κόμματος, την κοινοβουλευτική μας ομάδα και πολύ σύντομα με την κυβέρνηση μας και τον αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η καθολική συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές και η «στήριξη -εμπιστοσύνη» σας στο πρόσωπό μου, η διαφάνεια και οι καλές πρακτικές στις εκλογικές αρχαιρεσίες, ας γίνουν ο "καλός οιωνός" για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή στη χώρα μας....για την αυτοδύναμη νίκη της ΝΔ.
Είμαστε έτοιμοι ν’ αλλάξουμε την Ελλάδα γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.»
    
Ο Λάμπρος Κοντομήτσος γεννήθηκε το 1990 στη Σταμνά Μεσολογγίου όπου και κατοικεί. Παρά το γεγονός ότι σπούδασε Κοινωνικός Λειτουργός στο ΤΕΙ Πάτρας, ασχολείται με την αγροτική παραγωγή καθώς είναι επαγγελματίας αγρότης στον κλάδο της ελαιοκομίας.
Ως σπουδαστής στο ΤΕΙ Πάτρας είχε έντονη συνδικαλιστική δράση και είχε διατελέσει υπεύθυνος ΣΕΥΠ με τη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, πετυχαίνοντας να αναδείξει  την παράταξη πρώτη δύναμη σπάζοντας την μακροχρόνια αυτοδυναμία της Π.Κ.Σ. Στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ  ήταν υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας.