Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Έως 4 Μαΐου η ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ


Με ανακοίνωσή της προς τους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας η ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου, αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 13 Μαΐου για την ανάδειξη προεδρείων σε ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ αλλά και συνέδρων κάνει γνωστό ότι:
  1. Η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για απόκτηση ή ανανέωση της Κάρτας Μέλους του Κόμματος λήγει την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 (πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Παράταξης  www.nd.gr). 
  2. Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν είναι η εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, που θα συνταχθεί με ευθύνη της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Κόμματος, με βάση το επίσημο μητρώο μελών του (όσα έχουν ενημερωμένη Κάρτα Μέλους τουλάχιστον για το 2018), το οποίο τηρείται στην Κεντρική Διοίκηση.
  3. Από τη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας έχει εκδοθεί και αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Παράταξης (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) η Βασική Εγκύκλιος για την εκλογή των χιλίων (1000) Συνέδρων που θα συμμετάσχουν στα δύο επόμενα τακτικά Συνέδρια.