Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Κοντά στους φιλοξενούμενους στο «Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου» ο Νίκος Παππάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου




Το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου επισκέφθηκαν στο περιθώριο της παρουσίας τους στο Μεσολόγγι για τις εκδηλώσεις της Επετείου της ηρωικής Εξόδου το περασμένο Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Μέσων Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς αλλά και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πέππας αλλά και άλλοι αξιωματούχοι.
Το βράδυ του Σαββάτου μετά το πέρας των επετειακών εκδηλώσεων ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς παρέθεσε στο «Σελίβειο», όπως κάθε χρόνο,  δείπνο, προς τιμή των επίσημων προσκεκλημένων. Κατά τη διάρκειά του έγινε διεξοδική ενημέρωση για τη συνολική λειτουργία του ιδρύματος. Πολλοί μάλιστα από τους παρισταμένους ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις αποκομίζοντας άριστες εντυπώσεις.





Στο δείπνο εκτός του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής παρακάθησαν επίσης, οι Μητροπολίτες Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλος και Τρίκκης και Σταγών, Χρυσόστομος, ο Περιφερεειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο βουλευτής του «Κινήματος Αλλαγής», Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης, Παυσανίας Παπαγεωργίου, η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, ο πρώην υπουργός Θάνος Μωραΐτης και οι πρόεδροι του Δικηγορικού και Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστος Παΐσιος και Γιάννης Κοντός.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον Σπήλιο Λιβανό και τον δήμαρχο Μεσολογγίου, Νίκο Καραπάνο  επισκέφθηκε, αυτόβουλα, το «Σελίβειο» το πρωί της Κυριακής και λίγο πριν αναχωρήσει από την πόλη.
Τόσο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, όσο και η διευθύντρια του ιδρύματος, Θεοδώρα Κουτσαγγέλη ενημέρωσαν τον κ. Μητσοτάκη για το έργο που παράγεται στο ίδρυμα και τον ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του.